Despre noi

Win Rent a Car este o companie înființată din pasiunea pentru mașini și dorința de a întâmpina nevoia de mobilitate și flexibilitate a celor care își doresc să închirieze un autoturism pe o durată scurtă sau lungă de timp.

 

Win Rent a Car Cluj a luat naștere în urmă cu 15 ani, timp în care a întâlnit mii de clienți multumiți de serviciile pe care compania Win Rent a Car Cluj le oferă.

Experiența acumulată de mai bine de un deceniu ne-a ajutat la îmbunatățirea constantă a serviciilor noastre de rent a car Cluj, astfel încât să ne ridicăm la nivelul așteptărilor clienților noștri, oferindu-le felxibilitate, servicii accesibile și rapide, începând cu procesul de rezervare și preluare a autovehiculelor, până la cel de predare.
Win Rent a Car Cluj pune la dispoziția clienților servicii de închirieri auto cu ridicare și predare din mai multe locații.
Flota noastră de autovehicule și autoutilitare este diversificată de mărci premium precum: Mercedes-Benz, BMW, Audi, autovehicule cu transmisie manuală sau automată, autovehicule cu tracțiune 4x4 pregătite să vă ofere confortul necesar pe parcursul călătoriei dumneavoastră.
Oferim atenție sporită autovehiculelor noastre pe care le întreținem cu grijă în service-ul propriu.

Devotamentul și implicarea stau la baza serviciilor calitative pe care le oferim clienților noștrii de mai bine de un deceniu. Timpul ne-a ajutat să adunăm experiența necesară pentru a vă oferii servicii rapide, accesibile și flexibilitate în procesul de rezervare și preluare a autovehiculelor, dar și la cel de predare.

Incercam sa va reconectam la Server... Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server... Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server... Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙