Întrebări frecvente și răspunsuri

Nu este nevoie să achitați în avans rezevarea telefonică sau online a unui autoturism. La preluarea autovehiculului aveți posibilitatea de a achita cu CARDUL sau în NUMERAR ( cu RON, EURO, USD sau alte monede convertibile la cursul BNR din ziua plății).

Se va solicita un permis de conducere internațional dacă cel pe care îl dețineți a fost emis de către o țară non- europeană ( Canada, Australia, Statele Unite etc.), dacă permisul dumneavoastră este emis în alt alfabet decât cel latin, adică în japoneză, greacă, arabă, rusă etc. și pentru cele obținute prin conducere auto cu volan pe dreapta ( UK, India, Australia, Japonia )..

Satisfacția dumneavoastră este extrem de importantă pentru noi, de aceea dorim să vă oferim un autoturism pe placul dumneavoastră. Dacă autoturimul ales nu îndeplinește preferințele dumneavoastră, tot ce trebuie să faceți este să ne contactați telefonic pentru a vă alege împreună un alt autovehicul. În cazul în care întâmpinați o defecțiune la autovehiculul oferit de noi, vă rugăm să ne contactați în cel mai scurt timp posibil pentru înlocuirea autoturismului..

Perioada de închiriere a autoturismului se poate prelungi cu condiția obținerii acordului agenției, care va solicita în plus plata zilelor de închiriere precum și a eventualelor opțiuni suplimentare față de rezervarea originală.

Da, dacă persoana pentru care se face rezervare îndeplinește condițiile de închiriere.

Când alegi un autovehicul închiriat de la noi, gândește-te la cât de mult spațiu ai nevoie pentru pasageri și bagaje și alege automobilul întocmai. Gândește-te și la distanțele pe care le ai de parcurs și dacă ai nevoie de un autoturism cu cutie de viteză manuală sau automată.

Autovehiculul închiriat poate fi condus de doi soferii, iar pentru fiecare șofer suplimentar se va percepe o taxă de 70 RON/ utilizator, inclusiv TVA. Condițiile complete de închiriere se aplică și șoferilor suplimentari.
Incercam sa va reconectam la Server... Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server... Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server... Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙