Inchiriei auto – masini de familie

30.09.2022
Inchiriei auto – masini de familie
Timpul petrecut cu familia este foarte important, iar o calatorie pote fi cu adevarat frumoasa si plina de amintiri memorabile atunci cand o faci cu masina. Insa trebuie sa alegi cu atentie compania care iti va furniza serviciile de inchirieri auto. Flota auto trebuie sa cuprinda si masini spatioase, pentru familie. Alegerea autovehiculului este un pas critic pentru o vacanta reusita.

Cand alegi masina pentru o vacanta de familie, trebuie sa te orientezi ca aceasta sa fie spatioasa, sigura, confortabila si cu un consum de combustibil scazut, pentru ca trebuie sa recunoastem – vacanta cu familia poate fi costisitoare.
Serviciile noastre de inchirieri auto va pun la dispozitie o flota auto bine diversificata din care puteti alege masina care se pliaza cel mai bine nevoilor dvs. Cand inchiriezi o masina de familie, un lucru este sigur: planificarea atenta si detaliata poate face diferenta dintre o vacanta reusita si una cu putine amintiri placute. Va vom oferi cateva sfaturi pentru a alege masina perfecta.

Rezerva din timp
Daca planificati o excursie la schi cu familia, o aventura in camping sau in strainatate cu copii mici trebuie sa faceti rezervarea masinii cat mai devreme posibil. In plus, multe tari au legi care impun utilizarea scaunelor pentru copii.
Excursiile la schi necesita un spatiu mai mare pentru a avea loc si echipamentul de schi. Luati in considerare ca nu sunteti singura persoana care pleaca in vacata iarna cu o masina de inchiriat si pentru a va asigura ca veti avea masina necesara trebuie sa o rezervati din timp. Pentru o astfel de excursie va recomandam Mercedes Benz V Class 5+1, este o masina foarte spatioasa cu, cutie de viteze automata si cu un motor de 2200cm. Aceasta masina este usor de condus si foarte confortabila. Daca calatoriti 5 persoane in vacanta puteri fi siguri ca aveti spatiul si confortul de care aveti nevoie, iar costurile impartite la 5 persoane vor fi foarte accesibile.

Daca planificati o calatori de familie (4 persoane), va recomandam Audi A4 combi. Aceasta masina, va ofera spatiul si confortul de care familia are nevoie pe parcursul calatoriei. Masina are cutie automata, consum mic si un motor cu o capacitate cilindrica de 2000cm.  
Cand alegeti masina de la firmele de inchirieri auto luati in considerare sfaturile oferite de echipa WinRentaCar pentru a avea o vacanta plina de amintiri memorbile. Pe site-ul nostru gasiti o gama variata de masini care se pliaza pe nevoile dumneavoastra.   


Incercam sa va reconectam la Server... Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server... Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server... Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙