Masinile transporter de la Win Rent a Car

18.03.2022
Masinile transporter de la Win Rent a Car

Pentru o calatorie placuta si relaxanta, in cele mai sigure conditii, iti recomandam cu incredere inchirierea uneia dintre masinile Transporter de la Win Rent a Car.

Iti punem la dispozitie doua dintre cele mai performante modele de masini Transporter:  Opel Vivaro 8+1 si Mercedes- Benz V-Class 5+1.

De ce sa le inchiriezi? Masinile Transporter au o multime de avantaje: poti calatorii cu tot grupul de prieteni intr-o singura masina, dispui de un spatiu generos pentru bagaje si ai certitudinea unui drum sigur.

In continuare iti vom prezenta caracteristicile masinilor Transporter de la Win Rent a Car.

 

Mercedes-Bens V-Class 5+1

O vacanta frumoasa cu familia sau cu prietenii incepe inca de pe drum. De aceea, iti recomandam cu incredere Mercedes-Benz V-Class 5+1 de la Win Rent a Car. Vei avea parte de o calatorie lina si confortabila, dar si de certitudinea unui transport sigur pana la destinatie.

Mercedes- Benz V-Class 5+1 este o masina compacta, dar in acelasi timp foarte spatioasa. Capacitatea acesteia este de pana la 6 pasageri.

Din punct de vedere tehnic este de mentionat faptul ca Mercedes- Benz V- Class 5+1 are o capacitate a motorului de 2200 ccm, cutia de viteze este automata, optiunea de pilot automat si este alimentata cu carburant de tip Diesel. Un avantaj al acestui autovehicul Transporter este consumul destul de scazut, deci este si budget-friendly.

Masina se comporta foarte bine pe sosea, chiar si in conditii climatice extreme, precum gheata si zapada. Aceasta ramanane stabila si isi pastreaza directia. Confortul termic in masina este asigurat de optiunea de incalzire a scaunelor, dar si de catre aerul conditionat. De asemenea, masina este una sigura. Aceasta dispune atat de sisteme de siguranta pasive (centura de siguranta, airbag-uri), cat si active (ABS, EPS).
 

Opel Vivaro

Considerata una dintre cele mai bune masini din clasa sa, Opel Vivaro, masina Transporter din flota Win rent a car, prezinta confortul si siguranta ca fiind calitatile sale principale. Masina are o capacitate de 9 persoane, iar portbagajul spatios permite depozitarea eficienta a bagajelor. Confortul soferului este prioritar. Opel Vivaro este proiectat in asa fel incat sa ii ofere persoanei de la volan posibilitatea de a avea o postura relaxata in timp ce conduce.

Volanul este reglabil, iar cutia de viteze automata este montata pe plansa de bord. Asadar, aceasta masina garanteaza o experienta a condusului foarte placuta.

Nici confortul pasagerilor nu este mai prejos. Indiferent de sezon, temperatura din masina nu va fi o problema  intrucat aceasta dispune de scaune incalzite, dar si de aer conditionat. Distractia de pe drum va fi si ea nelipsita. Porneste sistemul MP3 player si bucurati-va de muzica preferata.

In ceea ce priveste caracteristicile tehnice, Opel Vivaro are o capacitate a motorului de 2000 ccm, cutie de viteze automata si este alimentata cu carburant de tip Diesel.

Siguranta este un alt atu al lui Opel Vivaro. Aceasta a fost proiectata in asa fel incat sa le ofere pasagerilor sisteme de siguranta active, dar si pasive. Inca un atu al acestei masini este nivelul redus de emisii si consumul scazut, fiind perfecta pentru drum lung.Te-am convins? Contacteaza-ne acum si pleaca la drum cu familia sau gasca de prieteni cu una dintre masinile Transporter de la Win Rent a Car. Verifica pe site disponibilitatea si tarifele acestora in functie de perioada de inchiriere.Incercam sa va reconectam la Server... Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server... Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server... Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙