Alege masina potrivita calatoriei tale

29.08.2023
Alege masina potrivita calatoriei tale

Fie ca vorbim de un drum lung sau de unul mai scurt, e foarte important sa afli detalii legate de drumul ce iti sta in fata, detalii legate de suprafata de drum, portiuni de drum usor sau greu accesibile, numarul de persoane cu care vei calatori, etc. Din acest motiv, dorim sa te ajutam cu cateva sugestii la care poate nu te-ai gandit, facandu-ti astfel alegerea masinii mai usoara.

Mai jos iti vom prezenta cateva din lucrurile la care ne-am gandit noi ca merita atentie inainte de a porni la drum.

 

Suprafata de drum

In primul rand, inainte de a alege o masina, consideram ca e de ajutor sa te informezi in legatura cu suprafata drumului. Aceste informatii sunt cu atat mai importante mai ales daca te gandesti sa calatoresti in zona de munte. Te poti astepta la drumuri accidentate si locuri greu accesibile, iar in acest caz, o masina dotata special pentru astfel de drumuri, cu cauciucuri speciale, tractiune 4x4 si inaltata e de mare ajutor pentru a parcurge drumurile in timp util si in special in siguranta.

Alege masina potrivita calatoriei tale

In flota noastra de inchirieri auto de la Win poti regasi diferite masini care sunt un mare ajutor pentru astfel de drumuri. Printre aceste masini se numara si BMW X3 sau Dacia Duster, masini pregatite pentru a rula atat pe drumuri asfaltate si usor practicabile, cat si pe anumite drumuri mai greu accesibile.

 

Nevoi legate de calatorie

Un alt lucru pe care il consideram important este nevoia pe care o aveti legata de calatoria ce urmeaza. Pentru tine s-ar putea ca timpul cat mai scurt petrecut pe drum sa fie foarte important, pentru a nu pierde prea mult timp in ceea ce priveste deplasarea pana la destinatie. Din acest motiv, probabil o masina ceva mai rapida ar fi de mare ajutor.

Pentru altii poate un aspect important e reprezentat de confortul pe care masina pe care vor sa o inchirieze il are. Acestia poate nu sunt foarte interesati de durata de timp petrecuta pe drum, dar vor neaparat ca acel timp sa fie unul odihnitor si relaxant, cautand un confort crescut din acest motiv. Ne bucuram sa te informam ca avem si astfel de masini in flota Win Rent a Car. Poti vedea toate masinile, accesand site-ul nostru printr-un click aici.

Un alt aspect la care probabil majoritatea persoanelor se gandesc in momentul in care inchiriaza o masina sunt costurile. Daca doresti ca la finalul calatoriei, costurile legate de drum sa fie minime, recomandam sa inchiriezi din flota noastra o masina compacta si economa, costurile fiind mici atat din punct de vedere al inchirierii, cat si al consumului. Un avantaj este ca pe site-ul nostru gasesti notat la fiecare masina consumul mediu al acesteia, putand sa iti faci o idee despre care vor fi costurile cu drumul.

 

Numar de locuri

Alt lucru important pe care e bine sa il ai in vedere e numarul de persoane ce veti calatori cu acelasi mijloc de transport. Ar fi placut ca atat soferul, cat si restul pasagerilor sa aiba parte din plin de confort pe parcursul drumului, iar de aceea e bine sa inchiriezi masina potrivita cu numarul de persoane. Nu-ti face griji.. avem masini perfecte atat pentru un numar mic de persoane, cat si masini de 5+1 locuri sau 8+1 locuri, pentru calatoriile impreuna cu mai multi.

Stim ca ar mai putea fi si alte recomandari, dar ne rezumam la acestea. Nu uita ca la Win Rent a Car gasesti diferite tipuri de masini, in functie de suprafata de rulare, de nevoia ta, de numarul de locuri, si multe altele. Daca nu ai ales mijlocul de transport cu care vei calatori, iti stam la dispozitie si abia asteptam sa te ajutam in acest sens cu una din masinile aflate in flota noastra!Incercam sa va reconectam la Server... Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server... Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server... Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙