Cele mai utile sfaturi pentru inchirierea unei masini

16.03.2022
Cele mai utile sfaturi pentru inchirierea unei masini

Daca ai vrut vreodata sa inchiriezi o masina, cu siguranta te-ai lovit de cateva dintre urmatoarele aspecte: cine poate inchiria o masina, de ce acte ai nevoie, ce include pretul, cum se face rezervarea sau ce se intampla in cazul unui accident.
Fiecare persoana are propriile griji si retineri, de aceea incercam sa iti venim in ajutor cu sfaturi utile pentru inchirierea unei masini.

 

Cine poate inchiria o masina prin serviciul rent a car?

Cel mai important de stiut este ca oricine doreste sa inchirieze o masina prin Win Rent a Car trebuie sa aiba varsta minima de 21 de ani.
Siguranta celor care inchiriaza un autoturism este prioritara pentru noi, de aceea se impune si o vechime de cel putin un an a carnetului de conducere.

De ce acte am nevoie pentru inchirierea unui autoturism?

Pentru realizarea contractului de inchiriere ai nevoie de permisul de conducere si de cartea de identitate sau de pasaport. Desigur, acestea trebuie sa fie valabile pe perioada inchirierii.

Ce include pretul de inchiriere?

O grija frecventa a celor care urmeaza sa apeleze la serviciul de inchiriere auto este pretul final. De multe ori se practica preturi ascunse, insa noi ne dorim ca procesul sa fie unul transparent si favorabil ambelor parti.

Preturile pentru inchirierea unei masini de la Win Rent a Car includ:

  • inchirierea vehiculului pe perioada aleasa fara numar de kilometri prestabilit
  • asigurare auto obligatorie
  • rovinieta
  • preluare – predare gratuita pe toata raza municipiului Cluj-Napoca

Preturile afisate pe site sunt cele cu TVA inclus!

Daca tot suntem la acest capitol, e util sa stii ca plata serviciului rent a car se poate face cash, la preluarea autoturismului, sau cu cardul.

Ce nu include pretul de inchiriere?

Tarifele noastre nu includ asigurari personale suplimentare, combustibilul si garantia de inchiriere a autoturismului.

La fiecare inchiriere se percepe o garantie de cel putin 100 euro, pe care o vei primi inapoi la returnare daca a fost respectat contractul semnat de comun acord. E bine de stiut ca vei achita garantia integral la semnarea contractului.

Atunci cand vei prelua masina, aceasta va avea o cantitate de combustibil in rezervor pentru a te putea deplasa, insa la predare este datoria ta sa inapoiezi autoturismul cu aceeasi cantitate.

Cum se face rezervarea?

Nu te gandi la vreun proces complicat de rezervare. Acum e mai simplu ca niciodata sa rezervi online, prin sistemul nostru rapid si sigur. Ideal e sa faci o rezervare din timp.  Astfel ai mai multe sanse ca masina dorita sa fie disponibila. In caz ca preferi mai mult interactiunea directa, poti face o rezervare telefonica: telefon – 0747 089 754.

Daca ai rezervat din timp si au aparut schimbari in planurile tale, poti oricand sa modifici rezervarea online. Ai nevoie doar de codul de rezervare pentru a face o schimbare.

Ce fac in cazul unui accident?

Daca ti se intampla sa ai un accident cu autoturismul inchiriat, obligatiile tale sunt urmatoarele:

  • obtinerea numelui si adreselor celor implicati in accident si ale martorilor
  • anuntarea unui reprezentant Win Rent a Car in termen de o ora de la incident despre ceea ce s-a intamplat
  • neabandonarea autovehiculului fara supraveghere.

De asemenea, trebuie sa te asiguri ca primesti Raportul Politiei si Autorizatia de Reparatie semnate. Daca reiese ca nu ai respectat normele legale sau daca nu prezinti documentele mentionate, va fi responsabilitatea ta sa faci toate despagubirile.

Alte sfaturi pentru inchirierea unei masini pe care le poti urmari pentru a evita accidentele ar fi: sa nu participi cu masina la competitii, sa nu conduci pe drumurile care nu apar pe o harta oficiala, sa nu lasi autovehiculul cu cheile in contact, sa respecti regulile de circulatie si legislatia, sa nu tractezi alte vehicule sau obiecte. Afla mai multe la sectiunea termeni si conditii.

Acum ca am oferit cateva raspunsuri la cele mai frecvente intrebari despre serviciul de inchiriere auto, vrem sa-ti mai prezentam alte cateva sfaturi pentru inchirierea unei masini acumulate de-a lungul anilor prin experienta noastra directa.

Durata rezervarii

Iti recomandam sa analizezi bine perioada pentru care inchiriezi autoturismul si motivul, deoarece inchirierile pe termen mai lung au preturi mult mai bune pe zi si pot fi negociate.
Poti reduce din costurile pe zi cu pana la 25% – 40% daca inchiriezi pentru o perioada mai mare de timp.

Verificarea masinii

Atunci cand preiei masina, verifica caroseria si interiorul. Anunta-ne daca ti se pare ca ai observat vreun defect pentru a evita aparitia problemelor de-a lungul rezervarii sau la predare.

Daca s-a produs vreun defect in timpul inchirierii, nu-l repara fara sa ne anunti in prealabil. Uneori intentiile bune pot cauza mai multe stricaciuni. Comunica-ne problemele si le vom rezolva amiabil impreuna.

Preluare – Predare

Iti punem la dispozitie predarea – preluarea gratuita a autoturismului pe intreaga raza a municipiului Cluj-Napoca, insa avem nevoie sa ne anunti din timp. Astfel, recomandarea noastra este sa te gandesti de unde vrei sa preiei masina inainte de a rezerva.

Si pentru predare este de dorit sa ne contactezi inainte cu cel putin doua ore pentru a ne comunica locul de intalnire. La preluare, vei primi masina curata si te rugam sa o returnezi in aceeasi stare.

Acum esti gata sa pornesti la drum cu o masina inchiriata?

Speram ca aceste sfaturi pentru inchirierea unei masini ti-au fost de folos.

Contacteaza-ne pentru mai multe detalii. 

Telefon – 0747 089 754                               Email - OFFICEWINRENTACAR@GMAIL.COMIncercam sa va reconectam la Server... Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server... Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server... Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙