Ghid practic pentru Inchirierea unei Masini: Pas cu Pas

21.09.2023
Ghid practic pentru Inchirierea unei Masini: Pas cu Pas
Inchirierea unei masini poate deveni un proces simplu si convenabil in momentul in care urmezi corect cativa pasi. In acest articol vrem sa te ajutam cu cateva sfaturi la care, daca esti atent si le respecti, poti inchiria masina cea mai buna pentru nevoile tale si te poti bucura de o experienta fara stres.
  1. Planifica in Avans: Stabileste data si locul in care vei avea nevoie de masina. Afla numarul exact de persoane si cat spatiu de bagaje vei avea nevoie. Stabileste un buget in care sa incerci sa te incadrezi pentru inchirierea masinii.
  2. Alege Masina potrivita: Selecteaza masina care se potriveste cel mai bine nevoilor tale si numarului de pasageri. Asigura-te ca masina are toate dotarile de care consideri ca vei avea nevoie pe parcursul calatoriei.
  3. Asigurare si Protectie: Verifica politica de asigurare si asigura-te ca esti acoperit exact asa cum vrei. In caz ca ai nelamuriri, contacteaza firma de Inchiriere.
  4. Rezervare si Confirmare: intocmeste o rezervare fie pe site, fie sunand sau trimitand un mail firmei de Rent a Car. Asigura-te ca rezervarea iti este confirmata de catre acestia si ca totul este in regula.
  5. Ridicarea Masinii: Prezinta-te din timp la adresa firmei de Inchiriere si asigura-te ca ai tot ceea ce este necesar pentru a putea lua masina (acte, suma de bani aferenta inchirierii masinii, etc). Verifica masina in detaliu pentru a te asigura ca aceasta este in regula si asigura-te ca toate daunele sunt deja inregistrate in documentele de inchiriere.
  6. Returnarea masinii: Asigura-te ca returnezi masina cu aceeasi cantitate de combustibil cu care ai si ridicat-o. Verifica masina inainte de a o returna pentru a te asigura ca nu au aparut daune pe parcursul inchirierii de care sa nu stii. Returneaza masina in aceeasi stare in care ai primit-o, inclusiv in ceea ce priveste curatenia atat exterioara cat si interioara.

Urmand acesti pasi vei putea inchiria o masina intr-un mod simplu si te vei putea bucura de lipsa de stres atat inaintea cat si pe parcursul perioadei de inchiriere.

Fiecare dintre acesti pasi prezentati mai sus este respectat cu strictete la Win Rent a Car pentru a ne asigura ca fiecare client al nostru se va bucura de o calatorie fara probleme si fara aspecte exterioare care pot cauza neplaceri pe perioada concediului sau a drumului. Flota noastra de masini este una variata, pentru ca tu sa ai multe variante din care sa alegi, in functie de consumul de combustibil, combustibil, viteza de deplasare sau numar de locuri.

Preturile noastre si asigurarile sunt calulate si ajustate in asa fel incat sa poata fi unele competitive si clienti nostri sa fie multumiti de un buget de inchiriere care sa se incadreze in limitele de buget setate la primul pas.

Daca doresti sa afli mai multe detalii in legatura cu flota noastra de masini, asigurari, tarife sau perioada de inchiriere, te invitam ca printr-un click aici sa arunci o privire pe site-ul nostru unde poti afla tot ceea ce ai nevoie. Daca totusi ai intrebari suplimentare, nu ezita sa ne contactezi la numarul de telefon sau pe mail.
 

Incercam sa va reconectam la Server... Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server... Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server... Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙